Juupa joo. Nyt väsyttää niin paljon, ettei jaksa edes oikeastaan vituttaa, tavallista enempään. Mitä nyt tuo pieni miehemme on täysin holtiton ja jotenkin takaisin kotiin muutolta meni hohto samantien. Vääntäisikö sitä tuon Xboxin takaisin seinään kiinni ja aloittaisi taas sen aivovammaisen muiden tappamisen keinotodellisuudessa... Mu ei vaan jaksa kun väsyttää niin paljon.

Varmaan tämä väsyminen johtuu tästä helvetin remontista mikä meillä on ollut käynnissä ja sen kasvattamasta vitutuksesta ja taas siitä mitä kaikkea tuo vitutus on nostanut pintaan. Ei nyt vielä ainakaan ruodita tuota ISS vahinkosaneerauksen kohtalaisen epäonnistunutta "asiakaspalvelua", mutta sekin lisäsi toki oman pikantin osansa vitutukseen remonttimme yhteydessä. Mutta kyllä sitä ihan muut asiat oikeasti  sapettaa...

Onhan se ihan saatanan surkeaa, että tekniikan ja liikenteen laitokselta AMK:sta kohtalaisilla arvosanoilla valmistunut karismaattinen jamppa siivoaa. Onhan tässä omaakin vikaa, mut kyl helvetti systeemissä on pahasti mätää. Tai sitten ei, olen vain katkeroitunut paska.

Ja vielä vanha, ei saatana, neljäskymmen lähti käyntiin. Ihan hirvee ikäkriisi päällä. Ei ole omakotitaloa eikä Audia pihalla. On vaan osake ja Toyota, tosin Toyota on onneks helvetin parempi auto. Kämppäkin on nyt rempattu joten mikäs tässä. Joo ei, kyl omakotitalo ois kivempi, jos siis ois isommat tulot et sitä ois varaa pitää. Mutta mutta, tämähän on ihan turhaa lätinää. Eihän tämä vie mihinkään. Sen siitä saa kun yrittää väsyneenä jotain pakertaa, mutta nyt jotain positiivista!

Työporukkamme parilla vahvistuksella tulee ensi viikolla tutustumaan Ale-oluen ihmeelliseen maailmaan. Aah, ja nyt lähti vielä Eluveitie soimaan. Kylläpä jo ajatus rentouttaa, pikkaisen on tuommoista oluen huurteista meininkiä ikävä. Pikkasen ollut elämä turhan... no jotain. Muuutta nyt pitää ruveta miettimään jotain oikeasti järkevää tekemistä ja lopettaa tämä paskan jauhaminen. Kosketelkaa toisianne!