Kyllä, mielestäni olut tölkissä on tietyllä tapaa rienausta. Tai siis hyvä olut. Ei tuommoinen normi kissanpissi miksikään tölkissä mene, mutta hienoja humalan yhdisteitä sisältävä tuote ihan varmasti reagoi tölkin metallin kanssa ja makuun tulee inha piirre. Kokeiles vaikka Sandellssia tölkistä ja sitten lasipullosta, on varmana eroa! ON ON! Varmana!

No toinen huomio. Guinness, tämä lähes pyhä tuote, on sullottu tölkkiin, siinä on mukana "happopallo", se on muka stouttia ja se pitäisi tarjoilla äärimmäisen kylmänä. Mitä vittua?!?! Stouthan on parhaimmillaan tuossa hieman 15 asteen yläpuolella. Kyllä nyt epäilyttää!

Se näyttää stoutilta, mutta tuoksuu kummalta. Mutta miltä se maistuu? Sikalaimealta stoutiltahan tämä. Tai ehkä vikana on lähinnä maltaiden aikalailla vaisu olemus. Nyt on pakko sanoa, että tämä olut on ihan liian kylmä tyyppinsä huomioiden. Jotenkin myös tuotetta vaivaa hapottomuus ja "outo" tuoksu. Tästä oluesta ei saa semmoista kunnollista otetta.

Tässä tulee hieman mieleen semmoinen vedellä läträtty hyvä olut. Tämä ei ole missään nimessä pahaa. Humala tulee hieman liian ylös ja maltaat jää taka-alalle. Ehkä hieman semmoinen tumma bitteri? Mutta, omaan makuun ohraa puuttuu, silti, vanhoja muisteluja täytyy korjata; onhan tää ihan juotavaa. Hieman mietityttää olisiko tämä ollut lämpöisempänä parempaa.

No kohti uusia seikkailuja. Hyvät ihmiset, maistelkaa eri oluita, se kannattaa!