On jotenkin tullut taas aika aloittaa julkinen vuodatus elämästä ja muusta kivasta. Aikaisemmasta blogittelusta on aikaa jo melkoisesti ja vaihdettiin nyt sitten tätä paikkaakin, mutta mikäs siinä. Koitetaan selvitä tällä.

Elämä pyörii tällä hetkellä evakkoretken tiimoilla joka johtuu pari vuotta sitten ostamamme asunnon kylppärin kosteusvauriosta, että hail sille. 50 km pitkä työmatka ja lapsen hoitoon kyöräys on pitkästä aikaa pistänyt vituttamaan niin paljon, että oksat pois...

Lähinnä tulen kuitenkin turinoimaan "muusikon" elämästä. Tai siitä mitä liittyy pienen bändin elämään ja vaiheisiin, tämä on siis melkein Tammiyön Killan virallinen uutissivusto. Tilanne on tällä hetkellä vähintää mielenkiintoinen ja hektinen. Ollaan jälleen valintojen äärellä ja mietitään mitä tehdään, mutta onneksi ei tarvitse heti päättää.

On se ihmeellistä tämä netin maailma, miten tämä julkinen pälättäminen ja visioidensa julkaisu saattaa olla niin kauhean hauskaa. Mutta kai tämä on sitten netin tosi-jotain. Missä menee rajat asioissa mitä täällä voi sanoa ja kertoa elämästään? Itse olen kuitenkin tunnistettavissa ja mitä jos joku tuttu eksyykin lukemaan tätä? Ja miksi teen itsestäni tunnistettavan, enkö voisi vain pölöttää piilosta? Kiehtova ajatus, mutta toisaalta annetaan mennä nyt...

Toivottavasti pääsen kohta muuttamaan taas kotiin ja alan jotenkin edes ylläpitää tätä blogia, toivotaan niin! Tällä kertaa virsi lyhyestä kaunis.