No joo, taas tuli semmonen näky tos parkkipaikalla vastaan, et oksat pois ja miekalle töitä!

Mies vaihtaa katumaasturiin talvirenkaita, kun poika kattoo siinä vieressä housut puolessa perseessä valkonen lippis päässä. Ei ny JUMALAUTA! Se ei tehny se saatanan kersa mitään auttaakseen luullakseni isäänsä. Jotain rajaa! Siis niin ärsyttävän näkönen hyyppä et oksat pois! Mä haluun ajaa mun isin autolla, mu ku siin ei oo talvirenkait eikä se anna mun muuten ajaa sillä... Ei nyt saakeli, ois perkele vaihtanu ne renkaat. Mu ku emmää osaa ja kädet likaantuu. Just tommosten takia se viikinkimiekka meinaa aina silloin tällöin hieman heilua! Jos pojastani tulee tuollainen niin leikkaan itse pääni miekalla. Jotain rotia, perkele!

Mut sit toinen hauska huomio virtuaalimaailmasta. Tietyssä skenessä Suomi on ihan hullussa nosteessa tuolla maailman musamarkkinoilla. Mekin saadaan bändin kanssa helvetin hyvää palautetta kokoajan maailmalta ihan normi ihmisiltä, mut ei lafkoilta. Mikä niitä vaivaa? No ei voi tietää. On kuitenkin aika hauska huomata miten Suomea ja meidän Folkkismetalliamme jotenkin romantisoidaan ihan hulluna tuolla maailmalla. Ja sitten vielä se, et mekin operoimme kuitenkin suomeks! On se ihmeellistä. Mut eikai siinä auta kun olla vaan ilonen, et ees ehkä joku muutama ihminen tykkää!

Seuraavaksi alan houkutella jengiä hieman eri piireistä. Jos ne vaik tykkäis. Eli Lauri Tähkä fanit! Beware! We´re coming after your arse!

Mut siisniinku, käykää stekkaan meidän musaa!

http://www.myspace.com/tammiyonkilta