Tämän jo tutuksitulleen norjalaisen panimon tuote löytyi yllättäen paikallisen marketin hyllystä ja jotenkin olen kaivannut taas pitkästä aikaa jotain IPA-tyylistä tuotetta nautittavaksi. Joten otin heti testattavaksi!

Tuoksu oli kyllä sitä itseään, muistuttaa het raikkaasta pale ale tyylisestä ratkaisusta. Väri on aika hieno ja suodattomattomana oluena tuollainen melkoisen paksun oloinenkin.

Ja voi makua. Sitä nimittäin on! Jokin hieno aromi tulee kyllä heti erottuen mausta. Tämä ei ole oikein perinteinen tälle olut tyypille, mutta muuten on kyllä maukas ja kitkerä olut! Maistuu sekä kirkas mallas että hieno humala. Ehkä hieman on tuo etupotku kovempi ja humalan jälkimaku makeahko ja laimeampi. Tosin jatkossa mausta alkaa nousta humala paremmin esiin.

Tämä on kyllä ehdottomasti suosikki oluttyyppini. Kitkerä ja maistuva tuote josta tulee raikas tunnelma, toisin kuin joistakin ale-tyyppisistä oluista, ottaen vielä huomioon, että tämä oli suodattamaton. Voisin kuvitella tämän kuumana kesäpäivänä äärimmäisen kylmänä nautittuna todella maittavaksi tuotteeksi, vaikka itsellä tämä menee näin syksyn kynnyksellä ihan hyvin kotioloissa.

Taas löytyi pitkästä aikaa todellakin hyvä olut!