Ihan tautisen kovasti nyt. Tällaista vitutusta ei ihan hevillä tule mieleen, milloin olisi kaihertanut yhtä paljon. Työthän se taas ottaa hattuun...

Ne ottaa ihan kauhealla tavalla pattiin, ei mitenkään pienesti. Tämä täysi kykenemättömyys mikä töissä vallitsee on ihan kaameaa. Jotenkin kun tietää vielä asioita kulissien takaa ja kuulee läppää myös muilta, on tuska melkoinen. Minkä helvetin takia sitä tulee niin sorsituksi? Olenko oikeasti niin paska jätkä? Kaippa mää sitten olen. Mutta olen sentään ylpeä paskiainen.

Mut vaihteeks ihan oikeeta asiaakin. Olen tässä kouluun liittyen lukenut erinäistä läppää ja tullut melkoisen dilemman eteen. Mitä on suvaitsevaisuus ja mitä sen nimissä pitää vieraille sallia? Puhun lähinnä maahanmuuttajista ja heidän tuomastaan kulttuurista. Mitääkö esim. uskontoon liittyvät rajoitukset ja tavat ottaa työssä huomioon? Ja mihin pisteeseen asti pitää?

Tässä ollaan melko vaikeassa tilanteessa. Maassa maan tavalla vai miten? ja mikä on ollut maan tapa. Elämme kristillisessä Euroopassa, mutta eihän kristinuskokaan ole ollut aina olemassa. Mutta miten kulttuurit kohtaavat tässä maailmassa? Veikkaan, että edessä on äärimmäisen mielenkiintoisia aikoja ja melkoisia haasteita. Itse alan pikkuhiljaa viimeistelemään viikinkimiekkani terää ja muutan Norjaan, pohjolan viimeiseen linnakkeeseen, jos ne tämmösen wannabe viikingin huolii. Pitää vissiin ensin hakee vähän krediittiä aloittamalla soittamisen blackmetal bändissä... Mut tommosia, vaikeeta on!

Noh, koetan vaan nyt pysyä muksumme päiväkodissa riehuvasta vatsatautiepidemiasta erossa, jotta bändin studiojutskut ei menis ihan pilalle. Pidetään siis peukkuja ja toivotaan parasta!