Se on tämä saatanan työ ja IHAN KAIKKI mikä siihen liittyy!!! Ei vaan saatana jaksa ei. TAHTOO AIKUISTEN OIKEISIIN TÖIHIN! Ja nyt se muuten alkaa, new REAL job 2009 - tour! Loppuu tuo kersojen harrastaminen ja alkaa toivottavasti aikuisten oikee työ!

Tässä on ihan pienessä ajassa jotenkin tapahtunut niin paljon, että jokin on taas niksahtanut. Mutta nyt eri tavalla, paljon syvemmällä... Ehkä olen nähnyt valon kaikessa tässä kurjuudessa! Pitää oikeesti päästä kiinni oikeeseen vastuuseen, eikä enää kantaa vastuuta muista. Tahtoo päästä kiinni rahaan!

Vitutus on kyl edelleen kaikista paras motivaattori, mut on hienoa, kuinka sitä pystyy jo lisäämään esim. työtoverit. Ennen sitä jakso vaan kattoo säätämistä sormien läpi, mut ei enää... Onneks tosin nykynuoriso on niin saatanan fiksua et ne tietää mitä tekee ja ymmärtää myös sen, et teoilla olevia seurauksia ei tarvitse surra ennen kuin sen aika on. Itse saa sit olla siinä vaiheessa, et suunnittelee niitä seurauksia. Sitähän vaan yrittää saada jengin tajuaan miten tää maailma oikeesti toimii, mut turhaahan se on. Joten lopetan maailmanparantamisen ja pyrin vaan nyt kohti suurempaa rahaa!

Joten annan kaiken olla, tai sitten en, vaan vittuunnun ja alan pikkuhiljaa purkaa tuota vittuuntumista ihmisille, ketkä sen todella ansaitsevat. Aletaan pikkuhiljaa kasvaa aikuisiksi!

BeWell Folks!