Nyt sen viikonloppuna näin! Lajit eivät ole kehittyneet jostakin toisesta lajista pikku hiljaa, vahvimmat eivät selvinneet tai viisaimmat. Tiedättekö, meitä huijataan oikeasti ja kovaa!!!

Miten sitten sain tämän oivalluksen keskellä ralliviikonloppua ja sitä hillitöntä tohinaa ja rumbaa. Noh, tein seuraavia pieniä huomioita:

-Muutamia ihmislajiin kuuluvia yksilöitä ajaa kovaa fossiilisia polttoaineita käyttäviä peltilootia joita kumipyörät pitävät tiessä pitkin poikin Keski-Suomea

-Nämä yksilöt haluavat ajaa kovempaa kuin toiset, joukko muita yksilöitä auttaa heitä tavoitteeseen pääsyssä.

-Hullu joukko seuraa näiden yksilöiden kilpailua ja kannustaa heitä.

-Hullu joukko kokoontuu vastustamaan näitä ajoja.

-Molemmat hullut joukot riehuvat päivän hieman päissään tai pilvessä, ja kokoontuvat illalla hyvän musiikin ja päihteiden pariin.

-Pari jannua ottaa hirveet sakot ja osoittaa mieltä väärässä paikassa, hyvän asian puolesta.

-SUURI joukko Buuaa noille muutamalle jannulle.

-KUKAAN ei opi mitään

 

No mitä näistä voidaan päätellä? Ei saakeli, ihminen ei ole fiksumpi kuin Simpanssi, sitä ei kiinnosta mikään noista edellä olevista. No mitä tästä voidaan päätellä? Emme ole tulleet tänne sattumalta, olemme jonkin suuremman voiman aikaan saama laji. Äärimmäisen huumorintajuisen olennon/olentojen.

Nämä fiksut olennot/olento ovat jossain vaiheessa tunteneet suurta tylsyyttä, he tarvitsivat huvituksen. Jostain ajatusten syövereistä putkahti kuva olennosta, jolle voisi antaa käyttöönsä pienen pallon avaruuden syövereissä ja pistää hieman vettä myllyyn erilaisilla luonnonilmiöllä yms. Niin he loivat maailmankaikkeuden suurimman komedian, meidät.

Nyt nämä olennot nauravat kommelluksillemme ja sille, miten täällä rötväämme, toiset tekevät sitä, toiset tuota, mutta kaikkia yhdistää yksi äärimmäisen tärkeä piirre. KAIKKI OVAT OIKEASSA. Joten luvassa on jatkossakin asiasta riippumatta hullua huumoria, vauhdikkaita tilanteita, yksi tuhottu planeetta, siinä sivussa monia sukupuuttoon kuolleita lajeja, selviäviä lajeja ja ihminen tuossa ensimmäisessä laji ryppäässä. Kyl tää pallo selviää, meidän ei edes kannata yrittää...