Se kertoo varmaan vain siitä, että vitutus ei ole ollu kovinkaan kova, eikä vuodattamista ole juurikaan ole tarvittu... Mutta nyt aletaan taas nousta semmoisiin sfääreihin, et oksat pois? Mistä moinen sitten johtuu? Eipäs tiedä... Varmaan monesta asiasta, tai sitten vain ihan elämästä...

Sitä on taas palattu jotenkin siihen vanhaan kuvioon jossa muistellaan vanhoja ja pohditaan niitä ihan helvetin huonoja pieniä elämää muuttavia valintoja. Mut semmosta se on, jätetään taas nämä muistelot ja ruvetaan pohtimaan sitä, mistä ois vuodatettavaa nyt!

Ei saatanan taas näitä rallin vastustajia. Joo ei siinä mitään et niitä vastustaa, mut mistä syystä? No yleensä syynä on se, et ne saastuttaa. Pitäs varmaan muistaa, että ilman kyseistä lajia ois moottoritekniikka ihan saatanan paljon jäljessä ja taas saatutettas. Okei! Eletään ilman autoja! Kyl se mulle sopii, palataan vaan kivikauteen!

Siinä sitten nähtäs miten nää porkkanan nassuttajat asuis kuusen alla neulasia napostellen verhoutuneena lehtiin 30 asteen pakkasessa kun itse nassutat hirvenkoipea talja päällä nuotion paisteessa. Pitäiskö asioita joskus miettiä hieman pitemmälle?! Mitä me oikeesti tahdotaan? Ei saatana, ihan varmasti nuo viherpiiperöt valittais sittenkin!

No mut semmosta se on, taas jää jengiä asemalle enkä ole ihan itsestänikään varma. Mutta hei! Yritän nyt taas palata tähän armaaseen blogittelun lajiin miten aikaa riittää ja sitähän riittää! Joten voikaahyvin!