Ou jee! Tässä pitäisi olla edessä nyt maailman parasta olutta ainakin jossakin kategoriassa! Ja kuuluu vielä omaan suosikkilajiini, eli bitterihin ja onhan tuo vielä Fullerin tuote, eli kyllä tässä on nyt melkoiset odotukset! Joten katsotaan miten käy!

Uooh! Tässä on hieman ollut taukoa oluen juonnista ja kyllä tämä maistuu, vaikkei ihan niin kylmää edes ole. Bitter saisi ehkä olla hieman kylmempää nautittavaksi. Olut on kauniin väristä ja ehkä yksi parhaista väriltään, mitä mieleen tulee. Tummakuparinpunainen olut ja hento nopeasti häviävä vaahto, tuoksua ei juuri nimeksikään.

Kyllä tämä on mahtavaa olutta! Mutta bitteriksi ei ehkä ihan niin karvasta, mitä olisi saattanut odottaa. Bitter and twisted Harviesounilta on ehkä "aidompaa" bitteriä ja siksi saattaa joskus kolahtaa jopa paremmin, mutta noin ihan vaan oluena on tämä melkoista aateliaa! Joskin maltaasta tulee esiin jokin ovela pyöreä maku, mitä en osaa luonnehtia. Tämä ehkä taivuttaa ja loiventaa tätä bitteriä ja tekee siitä tasapainoisempaa... Tosiaan kovin täyteläisenä tai paksuna olutta ei voi pitää, mikä nyt on ale-tyyliselle oluelle hieman arveluttavaa...

Hyvää tämä on, mutta lisää humalaa tuo kaipaisi ollakseen kunnon bitteri ja taas lisää mallasta ja  tukevuutta ollakseen kunnollinen Ale. Mutta tästä on hyvä lähteä tutustumaan kyseiseen olutperheeseen jos siltä tuntuu. Kyllä tämä maistuu! Mutta nauti sitten kylmänä!