Katkeaa kuin lahonnut silta tai jotain...

Tässä on jotenkin isojen asioiden äärellä tällä hetkellä. Jostain syystä. Mikä meitä oikeasti ohjaa? Mikä tekee päätökset? Minkä helvetin takia kaikki on niin saatanan vaikeaa?

Miten se vaikuttaa meihin, kehen törmäämme elämämme poluilla? Kuinka pienet risteykset voivat tehdä aivan helvetin moisen muutoksen? Katsoinkin vasemmalle, en oikealle, ja kaikki meni aivan toisin? Milloin tulee mietittyä sitä, kuinka pienistä päätöksistä elämämme voi olla riippuvainen? Ja kuinka suuri tuo muutos sitten onkaan!

Mutta sitten ihan asiaa! Enää päivä töitä tuossa aurinkoisessa firmassa, onneks, ei siitä sen enempää, repee suoraan sanoen perse. Sen verran tikusta on taas meillä tehty asiaa ja tehdään kuulemma jatkossa vielä enemmän. Ei ole todellista...

Mutta, mua vaan vituttaa? Ai miks? Hyvin pitkälti naisten takia, ei sen oman onneks. Ja täs varmaan taas hyvä syy jättää tämä julkaisematta laajemmalti ja jakamatta isommasti, joo niin teen! Jotenkin vain nuo naiset saa miehen kiedottua täysin pauloihinsa ja siitähän ei tule mitään. Ajatelkaa kuinka monta hyvää miestä on mennyt naisten takia pilalle?! Ei jumalauta! Montako tappelua on tapeltu naisten takia?!

Hyvät veljet! Järki saatana nyt edes jotenkin päähän! Ei se pipari nyt NIIN ihmeellistä ole. Tai no onse, mut silti. Minkä helvetin takia sitä pitää roikkua joidenkin aikuisten naisten seurassa jotka käyttäytyy lähinnä kuin teinitytöt. Jotain rotia sentään! Ne tekee teistä vaan pellejä! Ottakaa nyt itteenne niskasta kiinni ja naiset kuriin!

(Tämä teksti toimii myös käänteisesti, kun vaihtaa vain miehen ja naisen paikkaa ja korvaa piparin vaikka nakilla ja jättää seuraavan lauseen pois...)

Kosketelkaa itseänne!