Eikä nytkään ole oikeastaan mitään sanottavaa... Mutta kai tässä pitää hieman avautua. Oman pieni Sol Palvelut työnantajani on alkanut hieman ottaa päästä. Siis hetkonen, sehän on vituttanu mua jo kohta vuosi tolkulla!

En todellakaan ymmärrä miten voi tuon kokoinen yritys rikkoa työehtosopimuksia ym, fuulata työntekijöitään täysin surutta. Pistää hieman pohtimaan etiikkaa ja tämän maailman tilannetta. On ihan taivahan tosi, että raha on ajanut ihan kaiken edelle. Jossain piireissä pahemmin kuin toisissa. Aurinkoista palvelua tuotetaan ainakin melkoisella ahneudella, voi olla, että koko ala kärsii tästä ilmiöstä, mutta noin surutta ja miettimättä ihmistä hyväksikäytetään...

Nykymaailma hyvin pitkälti kyllä etoo minua. JA ehkä siksi vihaan myös ihmisiä. En todellakaan jaksa enää uskoa hyvään ihmisessä. Voi kun meidät pyyhkäistäisiin kerralla tältä pallolta pois! Huips vaan ja sinne mentäs. Ei sinäänsä yhdessä ihmisessä ole VÄLTTÄMÄTTÄ mitään vikaa, mutta vähintään joukossa näistä fiksuistakin ihmisistä kuoriutuu hirvittäviä petoja. Odotan mitä itselleni tapahtuu kun työnantajani vaihtuu kuten toimen kuva. Tuleeko minustakin tuollainen ahne ihmishirviä. Eiku sori, mähän oon jo semmonen!

Kyynistä kyllä... Mutta minkäs teet. Kuinka paljon voi työnantaja ihmistä katkeroittaa. Ei uskoisi. Ajatelkaa, paska firma tuhonnut pienen ihmisen ihmiskäsityksen, muutaman euron takia.